Online bestellen

Koop Lokaal is meer dan ooit nodig! Erpe-Mere wil de handelaars daar graag bij helpen.

De coronacrisis zal op elk vlak een financiële impact hebben. De lokale handels- en horecazaken hebben het zwaar te verduren. Ook het gemeentebestuur wil steun bieden. Reeds een aantal jaar werken we samen met Unizo Erpe-Mere voor de promotie van een kadobon die kan besteed worden bij een handelaar in Erpe-Mere. Om de financiële coronakater voor de handelaar wat lichter te maken schenkt de gemeente Erpe-Mere vanaf nu bij iedere online-aankoop van een kadobon van 20 € een extra kadobon van 5€, en dit tot een maximum van 5 bons per gezin met hoofdverblijfplaats in Erpe-Mere.

Deze actie loopt tot 31 december 2020. Na afloop van deze termijn zal Unizo de gemeente een lijst van verkochte bons overmaken en zal de gemeente de extra kadobons aan de koper schenken.

Zo ondersteunen zij de handelszaken én verhogen we een beetje de koopkracht van elke inwoner.

Let wel op: enkel kadobons van 20€ die u online aankoopt via de website van Unizo Erpe-Mere geven recht op een extra bon van 5€, niet de rechtstreekse aankopen in de webshop van de handelszaak zelf. U hoeft de bons ook niet ineens te kopen vermits de actie tot het einde van het jaar loopt.

Winkelhier en steun de lokale handelaar met de kadobon!

Bestelformulier

Vul onderstaand formulier volledig in, na overschrijving van het verschuldigde bedrag,
op rekening nummer BE44 9731 2071 7645 van Unizo Erpe-Mere, versturen wij de Kadobonnen naar jou.