U bevindt zich hier: StartEindejaarsaktie 2017

Eindejaarsactie Unizo Erpe-Mere 2017

Algemeen Reglement

 

Art. 1

 

De Unizo Eindejaarsactie loopt van 1 december 2017 tot 31 december 2017. Deze actie wordt georganiseerd door Unizo Erpe-Mere vzw . De afdeling behoort tot de Unizo regio Dender.

De Unizo Eindejaarsactie Erpe-Mere is een organisatie in samenwerking met het gemeentebestuur van Erpe-Mere.

 

 

Art. 2

 

Iedere handelaar die een detailhandel heeft in Erpe-Mere mag deelnemen aan de Unizo Eindejaarsactie.

 

 

Art. 3

 

De basisprijs voor deelname aan de Eindejaarsactie bedraagt 80 euro + BTW = 96,80 euro. Deze som dient vóór 2 november 2017 overgeschreven te worden op het rekeningnummer van Unizo Erpe-Mere: BE44 9713 2071 7645.

 

 

Art. 4

 

Voor de basisprijs krijgt de deelnemende handelaar :

  • 1.500 genummerde loten (Unizo-leden krijgen 2.500 loten gratis)
  • vermelding als deelnemer op de affiches en  in het infoblad van Erpe-Mere
  • inlassing in de  Unizo Eindejaarskrant 2017. De standaard-inlassing heeft een oppervlakte van 3,5 cm op 9 cm  (grotere inlassingen zijn verkrijgbaar op aanvraag bij het bestuur ). De bedeling gebeurt in Erpe-Mere van deur tot deur.
  • komt gratis naar de Nieuwjaarshappening op donderdag 18 januari 2018 komen (Unizo-leden met twee personen)

 

 

Art. 5

 

De loten worden door de deelnemende handelaar aan zijn klanten geschonken bij hun aankopen tijdens de actiemaand. De organisator geeft het advies om per aankoopschijf van 5 euro een lot te geven. De handelaar kan vrij beslissen in verhouding tot zijn omzet of winstmarge om meer of minder loten te geven.

 

Art. 6

 

Bijkomende loten kunnen worden aangeboden per 1.000 loten en kosten 10 euro + BTW = € 12,10.

Deze extra loten kunnen aangevraagd worden bij de volgende bestuursleden:     

     Marie-Jeanne Verleyen   Sint Pietersstraat 11  Burst               0496 600 604

     Franky Van Hee              Ommegangstraat 91 Mere               0475 255 256

                       

Art. 7

 

De eerste tien prijzen zijn waardebonnen die kunnen in mindering gebracht worden bij de aankoop van een fiets van het merk Fietsen Flanders. De winnaar kan kiezen uit de hem bezorgde catalogus van Fietsen Flanders. Het bedrag van zijn gewonnen waardebon wordt in mindering gebracht op de totale winkelwaarde van de door hem gekozen fiets. Hij kan zijn waardebon enkel inruilen op de bon vermelde fietshandelaar van Erpe-Mere.

Er zijn twee waardebonnen van 2.199 euro en er zijn acht waardebonnen van 659 euro.

 

De prijzenpot bestaat verder ook uit veertig pakketten met diverse waardebonnen geschonken door lokale handelaars en aangevuld met Kadobonnen Erpe-Mere.

 

De waardebonnen die in de pakketten gebundeld worden, hebben allemaal een waarde van 10 euro. Er zijn twee soorten waardebonnen:

  • Enerzijds zijn er de Kadobonnen Erpe-Mere die door Unizo Erpe-Mere worden toegevoegd. Deze bonnen zijn inwisselbaar in alle 150 ondernemingen die geregistreerd zijn als inruilpunt van de Kadobon Erpe-Mere. U kan deze lijst consulteren op www.unizo-erpe-mere.be .  Deze bonnen worden door Unizo Erpe-Mere vzw aan de handelaar volledig terugbetaald.
  • De tweede soort zijn waardebonnen die geschonken worden door een deelnemende handelszaak.  Unizo Erpe-Mere vzw maakt deze bonnen op naam gratis aan voor de deelnemende handelszaak. Deze bonnen worden niet terugbetaald door Unizo Erpe-Mere vzw, maar blijven ten laste van de deelnemende handelaar.

De deelnemende handelaar kan een voorwaarde stellen tot de opname van deze waardebonnen.

 

.Alle waardebonnen blijven slechts geldig tot de erop vermelde vervaldatum.

 

 

Art. 8

 

Alle uitgebrachte loten dienen in de groene verzamelboxen gestopt te worden. De klant voorziet zijn loten vooraf van zijn naam en telefoonnummer. De groene verzamelboxen staan bij alle  deelnemende handelaars en in de inkomsthal van de bibliotheek in het Gemeentelijk Administratief Centrum Steenberg.

De correct ingevulde loten kunnen in de groene verzamelboxen gedeponeerd worden tot donderdag 10 januari 2017.

In de verzamelbox aan de gemeentelijke bibliotheek kan men zijn loten nog deponeren tot uiterlijk 18 uur op donderdag 18 januari 2018.

 

Art. 9

 

De trekking van de hoofdprijs en van de pakketten met waardebonnen vindt plaats in de raadzaal van het Gemeentelijk Administratief Centrum Steenberg, Oudenaardsesteenweg 458 te 9420 Erpe-Mere. Deze trekking gaat door op donderdag 18 januari 2018 vanaf 20 uur.

 

Bij de trekking zal het bestuur van Unizo Erpe-Mere, een afvaardiging van Unizo nationaal en het gemeentebestuur aanwezig zijn. Iedere deelnemer mag vrij deze trekking bijwonen.

 

Voor de hoofdprijs zal er ook een reservenummer getrokken worden. Ingeval de hoofdprijs niet zou afleverbaar zijn aan de winnende persoon, of aan zijn rechthebbende, kan de reservewinnaar zijn prijs, ten vroegste vanaf 1 april 2018 opvragen.

 

 

Art. 10

 

Voor vragen en extra informatie rond de eindejaarsactie kan men zich richten tot het bestuur van Unizo-Erpe-Mere.

Het staat het bestuur vrij om te zorgen voor de meest haalbare oplossing in geval van onvoorziene problemen.

 

 

Art. 11

 

De geschillen waartoe dit contract aanleiding zou kunnen geven, vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van gerechtelijk het arrondissement Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde. Op deze overeenkomst is het Belgische (handels)recht van toepassing.

 

 

De deelnemende handelaars en klanten kunnen zich aanmelden via de website www.unizo-erpe-mere.be wenden tot onderstaande bestuursleden :

 

Franky Van Hee            voorzitter          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        0475 255 256    

Marie-Jeanne Verleyen   ondervoorzitter   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                  0496 600 604

Wim Adriaenssens         secretaris                                                   053 83 69 40

Wouter Weymans         bestuurslid       

Caroline Fant                bestuurslid                

Anique Noël                 bestuurslid

Frans De Wolf              bestuurslid

Gert Van Cauter           bestuurslid    

Stijn De Vidts               bestuurslid

Pascal Van der Haegen  bestuurslid