U bevindt zich hier: StartEindejaarsaktie 2017

Eindejaarsactie Unizo Erpe-Mere 2017

Algemeen Reglement

 

Art. 1

 De Unizo Eindejaarsactie loopt van 1 december 2016 tot 31 december 2016.

Deze actie wordt georganiseerd door Unizo Erpe-Mere vzw . De afdeling behoort tot de Unizo regio Dender.

De Unizo Eindejaarsactie Erpe-Mere is een organisatie in samenwerking met het gemeentebestuur van Erpe-Mere.

 

Art. 2

Iedere handelaar die een detailhandel heeft in Erpe-Mere mag deelnemen aan de Unizo Eindejaarsactie.

 

Art. 3

De basisprijs voor deelname aan de Eindejaarsactie bedraagt 80 euro + BTW. Deze som dient vóór 2 november 2016 overgeschreven te worden op het rekeningnummer van Unizo Erpe-Mere: BE44 9713 2071 7645.

 

Art. 4

Voor de basisprijs krijgt de deelnemende handelaar :

  • 1.500 genummerde loten (Unizo-leden krijgen 2.500 loten gratis) .
  • vermelding als deelnemer op de affiches en  in het infoblad van Erpe-Mere
  • inlassing in de  Unizo Eindejaarskrant 2016. De standaard-inlassing heeft een oppervlakte van 3,5 cm op 9 cm  (grotere inlassingen zijn verkrijgbaar op aanvraag bij het bestuur ). De bedeling gebeurt in Erpe-Mere van deur tot deur.
  • komt gratis naar de Nieuwjaarshappening op donderdag 19 januari 2017 komen (Unizo-leden met twee personen).

 

Art. 5

De loten worden door de deelnemende handelaar aan zijn klanten geschonken bij hun aankopen tijdens de actiemaand. De organisator geeft het advies om per aankoopschijf van 5 euro een lot te geven. De handelaar kan vrij beslissen in verhouding tot zijn omzet of winstmarge om meer of minder loten te geven.

 

Art. 6

 Bijkomende loten kunnen worden aangeboden per 1.000 loten en kosten 10 euro + BTW = € 12,10.

Deze extra loten kunnen aangevraagd worden bij de volgende bestuursleden:     

     Marie-Jeanne Verleyen   Oudenaardsesteenweg 821 Burst    0496 600 604

     Franky Van Hee              Ommegangstraat 91 Mere               0475 255 256

                        

Art. 7

De prijzenpot bestaat uit pakketten met waardebonnen. Het totaal aan prijzen bestaat uit een hoofdprijs en uit pakketten met waardebonnen.

 

De waardebonnen die in de pakketten gebundeld worden, hebben allemaal een waarde van 10 euro. Er zijn twee soorten waardebonnen:

  • Enerzijds zijn er de Kadobonnen Erpe-Mere die door Unizo Erpe-Mere worden toegevoegd. Deze bonnen zijn inwisselbaar in alle 150 ondernemingen die geregistreerd zijn als inruilpunt van de Kadobon Erpe-Mere. U kan deze lijst consulteren op www.unizo-erpe-mere.be .  Deze bonnen worden door Unizo Erpe-Mere vzw aan de handelaar volledig terugbetaald.
  • De tweede soort zijn waardebonnen die geschonken worden door een deelnemende handelszaak.  Unizo Erpe-Mere vzw maakt deze bonnen op naam gratis aan voor de deelnemende handelszaak. Deze bonnen worden niet terugbetaald door Unizo Erpe-Mere vzw, maar blijven ten laste van de deelnemende handelaar.

De deelnemende handelaar kan een voorwaarde stellen tot de opname van deze waardebonnen.

 

.Alle waardebonnen blijven slechts geldig tot de erop vermelde vervaldatum.

 

Art. 8

Alle uitgebrachte loten dienen in de groene verzamelboxen gestopt te worden. De klant voorziet zijn loten vooraf van zijn naam en telefoonnummer. De groene verzamelboxen staan bij alle  deelnemende handelaars en in de inkomsthal van de bibliotheek in het Gemeentelijk Administratief Centrum Steenberg.

De correct ingevulde loten kunnen in de groene verzamelboxen gedeponeerd worden tot donderdag 11 januari 2017.

In de verzamelbox aan de gemeentelijke bibliotheek kan men zijn loten nog deponeren tot 18 uur op donderdag 19 januari 2017.

 

 Art. 9

De trekking van de hoofdprijs en van de pakketten met waardebonnen vindt plaats in de raadzaal van het Gemeentelijk Administratief Centrum Steenberg, Oudenaardsesteenweg 458 te 9420 Erpe-Mere. Deze trekking gaat door op donderdag 17 januari 2017 vanaf 20 uur.

Bij de trekking zal het bestuur van Unizo Erpe-Mere, een afvaardiging van Unizo nationaal en het gemeentebestuur aanwezig zijn. Iedere deelnemer mag vrij deze trekking bijwonen.

 Voor de hoofdprijs zal er ook een reservenummer getrokken worden. Ingeval de hoofdprijs niet zou afleverbaar zijn aan de winnende persoon, of aan zijn rechthebbende, kan de reservewinnaar zijn prijs, ten vroegste vanaf 1 april 2017 opvragen.

 Alle winnaars worden telefonisch gecontacteerd.

 

 Art. 10

Voor vragen en extra informatie rond de eindejaarsactie kan men zich richten tot het bestuur van Unizo-Erpe-Mere.

Het staat het bestuur vrij om te zorgen voor de meest haalbare oplossing in geval van onvoorziene problemen.

 

Art. 11

 De geschillen waartoe dit contract aanleiding zou kunnen geven, vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van gerechtelijk het arrondissement Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde. Op deze overeenkomst is het Belgische (handels)recht van toepassing.

 De deelnemende handelaars en klanten kunnen zich aanmelden via de website www.unizo-erpe-mere.be wenden tot onderstaande bestuursleden :

 

Franky Van Hee            voorzitter         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                 0475 255 256    

Marie-Jeanne Verleyen   ondervoorzitter   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                          0496 600 604

Wouter Weymans         bestuurslid       

Caroline Fant                 bestuurslid                

Anique Noël                 bestuurslid

Gert Van Cauter            bestuurslid    

Stijn De Vidts                bestuurslid

Pascal Van der Haegen   bestuurslid

Wim Adriaenssens          bestuurslid